Zakelijke en representatieve bedrijfskleding
15536
single,single-portfolio_page,postid-15536,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Zakelijk / Representatief

TRICORP CORPORATE

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En met onze verschillende labels bieden wij iedere professional perfect passende werkkleding. Niet alleen als het gaat om het leveren van de juiste maat, maar ook als het gaat om werkkleding die past bij de werkzaamheden en de eisen die deze aan de kleding stellen.

HET BELANG VAN REPRESENTATIEVE WERKKLEDING

Representatieve bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf. En dat begrijpen wij. Net zoals wij begrijpen dat uw werknemers zich comfortabel moeten voelen in hun werkkleding. Comfortabele werkkleding maakt niet alleen dat professionals hun werk met volledige bewegingsvrijheid uit kunnen voeren, maar zorgt ook voor een krachtige en zelfverzekerde uitstraling.

 

Hiernaast leveren wij ook bedrijfskleding van bekende A-merken als: LCF / Ledub, Greiff, Olymp, Endurance, et cetera. Neem contact met ons op en wij sturen u vrijblijvend de laatste digitale catalogus toe.