Bedrijfskleding voor uw werknemers
15728
single,single-portfolio_page,postid-15728,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Casual

TRICORP CASUAL

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En met onze verschillende labels bieden wij iedere professional perfect passende werkkleding. Niet alleen als het gaat om het leveren van de juiste maat, maar ook als het gaat om werkkleding die past bij de werkzaamheden en de eisen die deze aan de kleding stellen.

BACK TO BASICS

Tricorp Casual vormt de basis voor Tricorp werkkleding. Tricorp is ontstaan vanuit de behoefte om professionals te kunnen voorzien van betere werkkleding. Het oorspronkelijke assortiment bestond uit t-shirts, polo’s en sweaters. Wij zijn nog steeds trouw aan onze visie en onze eerste producten. En daarom vindt u in de Tricorp Casual collectie een uitgebreid assortiment aan basic werkkleding.

 

Hiernaast leveren wij ook bedrijfskleding van bekende A-merken als: SantinoB & CUniwearID Identity, et cetera. Neem contact met ons op en wij sturen u vrijblijvend de laatste digitale catalogus toe.