Bedrijfskleding voor de bouw en industrie
15731
single,single-portfolio_page,postid-15731,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Bouw / Industrie

TRICORP WORKWEAR

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En met onze verschillende labels bieden wij iedere professional perfect passende werkkleding. Niet alleen als het gaat om het leveren van de juiste maat, maar ook als het gaat om werkkleding die past bij de werkzaamheden en de eisen die deze aan de kleding stellen.

Tricorp Workwear is ontstaan vanuit de vraag naar betrouwbare, sterke en comfortabele werkkleding. Tricorp Workwear is uitgegroeid tot een brede collectie werkkleding, die de vraag van steeds meer professionals beantwoordt. Niet voor niets zien wij steeds meer professionals uit de bouw, industrie, transport en logistiek met trots Tricorp Workwear dragen.

HET BELANG VAN WERKKLEDING

Het is in de bouw, industrie en logistiek verplicht om beschermende werkkleding te dragen. En dat is niet voor niets. Goede werkkleding beschermt niet alleen tegen koude en de weersomstandigheden, maar voorkomt ongelukken en blessures.

 

Hiernaast leveren wij ook bedrijfskleding van bekende A-merken als: MascottFristadsHavep, et cetera. Neem contact met ons op en wij sturen u vrijblijvend de laatste digitale catalogus toe.