Diensten - Roupas
15697
page,page-id-15697,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Diensten

Bedrijfskleding op maat

Roupas biedt een volledig assortiment bedrijfskleding. Van industrieel tot corporate en van horeca tot medische sector. Functioneel, elegant of gewoon lekker casual. Wij leveren het hele pakket, waaronder ook veiligheidskleding en schoeisel.

Logo, badge of bedrukking

Wilt u een bedrijfslogo op uw kleding? Een badge of andere bedrukking als extra kenmerk? Bij Roupas behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. Wij borduren en stikken naar hartenlust!

Neem contact op voor een offerte
beeld-homepage-indentiteit
diensten-maatwerk-2

Maatwerk

Geen lichaam is hetzelfde en kleding moet wel lekker zitten. Onze goed opgeleide coupeuses begeleiden u en uw medewerkers vakkundig bij het doorpassen en vermaken elk kledingstuk tot ieders juiste persoonlijke maat. Ook bij u op locatie!

Ontwerp uw eigen polo

Uniek: een polo volledig door uzelf ontworpen!

Kies zelf het model en bepaal de kleur van kraag, mouwen tot zelfs de knopen.

 

Handig: bekijk eerst een voorbeeld en pas het zo nodig aan voordat u uw keuze maakt .

(mogelijk vanaf 50 stuks)

Direct uw eigen polo samenstellen
eigen-polo-samenstellen
vacatures-over-ons

Herstellen

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt en uw bedrijfskleding kan daardoor beschadigd raken. Geen probleem voor ons; wij herstellen het euvel snel en vakkundig in ons eigen atelier.

Direct naar de website van 't Atelier

Op locatie

U en uw medewerkers kunnen de kostbare tijd goed gebruiken. Daarom verzorgen wij het kledingadvies en het aan- en doorpassen bij u op locatie. Zo helpen wij u om uw tijd optimaal te benutten!

Hier vindt u ons
dienst-op-locatie