Over Ons - Roupas
15564
page,page-id-15564,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Over Ons

Bedrijfskleding

Roupas is specialist in bedrijfskleding. Wij leveren, vermaken en herstellen zowel volledige combinaties als losse kledingstukken en accessoires. Door onze jarenlange ervaring zijn wij prima in staat om maatwerk te leveren.

 

Onze klanten variëren van eenmanszaak tot middelgrote en grote bedrijven. Een onderneming met 500 medewerkers is geen uitzondering! Transportbedrijven, de zorgsector, maar ook sportbedrijven zoals de Tilburg Trappers voorzagen wij van een corporate identity.

anja-geertjan-reukers

Wij

‘Wij’ zijn Anja en Geert-Jan Reukers. Groot geworden in de confectie-industrie en sinds 2015 eigenaar van Roupas. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, hebben wij een nieuwe locatie in het centrum van Udenhout betrokken.

Hier vindt u ons

Persoonlijk contact

Wij houden van het persoonlijke contact en korte lijnen. Bij ons doet u dan ook rechtstreeks zaken met de eigenaar. En het maakt ons niet uit of u voor een complete kledinglijn komt, een sweater of het herstellen van een winkelhaak. Voor ons is elke opdracht een uitdaging.

Kom dus gerust eens langs, wij heten u van harte welkom!

Hartelijke groet,
Anja en Geert-Jan Reukers

Neem direct contact met ons op
persoonlijk-contact